2024. március 12., 18:02

A divat kiabál és felszínes, a stílus csendes és mélyről jövő. Schiffer Miklós Dunaszerdahelyen - VIDEÓ

Ahhoz, hogy ne váljunk divatáldozatokká, fontos felismernünk, mi az, ami jól áll nekünk, illetve milyen ruhadarabot, kiegészítőt szerencsés inkább kerülnünk. Ennek tisztázása érdekében ne legyünk restek szakember segítségét kérni. 

Erről tartott előadást Schiffer Miklós stílus- és divattanácsadó, üzletember, író a Mathias Corvinus Collegium dunaszerdahelyi központjában. 

A teltházas előadás során azt feszegette, mennyire nagy ma a káosz mindenben, így a divatban is. Mindent mindennel kombinálnak, ami van, hogy ízlésesen hat, de sokszor lehet mellényúlni.

Az előadás végén kitért a politikusok öltözködési stílusára is, arra, mennyire hat a politikusok megítésére az, milyen összeszedett az öltözködésük. 

Összegzésként elmondta, a divat követése helyett inkább figyeljük meg, melyik színvilág passzol nekünk, milyen környezetben dolgozunk, milyen a testalkatunk, milyen korban vagyunk és miben érezzük jól magunkat. 

Kapcsolódó cikkeink

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.