magyar7 25
A férfiasságtól az apaságig, az égszakadástól Gvadányi és Juhász Gyula Szakolcájáig
Magyar7 - 25. száma
2019. december 5., 19:44

„A divat változik, a stílus örök!” - Akik imádják a divatot -VIDEÓ

A divat minden irányból próbálja befolyásolni az életünket: a színeket, a fazonokat, a cipőket, a táskákat, sőt még a frizuránkat és a sminkünket is a divat szabja meg. De mi is az a divat? A dunaszerdahelyi születésű Lipcsey Mária számára kétségkívül nagy szerelem, hiszen az ő nevéhez fűződik a We Love Fashion divatbemutatók megszervezése. A bemutatón forgatott a ma7 médiacsalád Kávézójának stábja is, nézze velünk az ott készült összefoglalót!

Videó:  ma7

A We Love Fashion divatbemutató ezúttal sem okozott csalódást a divat szerelmeseinek, hiszen meseszép hölgyek és jóvágású férfiak mutatták be a nagyközönségnek, mi az, ami stílusosnak számít az őszi-téli időszakban. Az est folyamán jelen volt az elegáns, a sportos stílus, de a hétköznapi viseletre alkalmas darabok is, és mivel közeledik a bálszezon, nem maradhatott ki az alkalmi, az estélyi és a koktélruhák bemutatója sem.

A hűvös hónapok szerencsére nem azt jelentik, hogy az izgalmas ruhadarabokat el kell felejtenünk. Sőt!

Nézze velünk a divatbemutatóról készült összefoglalónkat és döntse el, mi az, amit érdemes beszereznie!

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.