2022. november 11., 18:00

Ha megtaláljuk a stílusunkat és a hozzánk passzoló színvilágot, magabiztosabbak lehetünk - VIDEÓ

Egy stílustanácsadó fő feladata, hogy a hozzá forduló emberek egyéniségét szem előtt tartva, szakmai tudásával hozzásegítse őket, hogy rátaláljanak egyéni stílusukra. A harmónia és önazonosság elérése a cél. A  stílustanácsadó inkább irányt mutat, mintsem kész megoldásokat kínál.

Tanácsokkal és szakmai fogásokkal segíti a vendégeit abban, hogy önmagukra találjanak, és könnyebbé váljék számukra a stílusos megjelenés a mindennapokban. Ilyen szakmai fogások például a gardróbrendezés, az alapruhatár tervezés, a színanalízis vagy az alkatelemzés. 

Nagy Teplicky Rita eredeti foglalkozása fodrász, ám betegsége miatt nem tevékenykedhet tovább ebben a szakmában, de a divat mindig közel állt a szívéhez, ezért adta magát, hogy szín- és stílustanácsadóként próbálja ki tudását. Ennek a környékünkön még nem túl népszerű foglalkozásnak a keresettsége Ritát is meglepte, de úgy érzi, jól döntött, mikor belevágott. 

Elmondása szerint jóval magabiztosabbak a vendégei, miután rátalálnak saját színvilágukra és stílusukra, ami pedig a jelenlegi helyzetben fontos tényező, hogy sokkal inkább pénztárcabarát tud lenni egy kapszulagardrób. 

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.