magyar7 25
A férfiasságtól az apaságig, az égszakadástól Gvadányi és Juhász Gyula Szakolcájáig
Magyar7 - 25. száma
2019. április 27., 13:20

Magyar hírességek inspiráló stílussal

Ha a divatra gondolunk, gyakran messze kalandozunk inspirációért és a külföldi hírességekre figyelünk. Pedig érdemes körülnézni itthon is, szemügyre venni a magyarországi ismert emberek stílusát, hiszen vannak köztük olyanok, akik ösztönző hatással lehetnek ránk. Ezúttal hat hölgyet mutatunk be, akiknek a stílusa teljesen eltérő, mégis különleges és egyedi.

sztárok divat
Galéria
+4 kép a galériában
Rúzsa Magdi

A tehetséges énekesnő 2006-ban nyerte meg a Megasztár harmadik szériáját. Elképesztő sebességgel robbant be, és a mai napig az egyik legnépszerűbb magyar énekesnő, aki évről évre új dalokkal kedveskedik rajongóinak. Aki követte a vajdasági lány életútját, az biztosan emlékszik, amikor bohókás frizurával, laza ruhákban megjelent a tehetségkutató színpadán. Két évvel később Magyarországot képviselte az Eurovíziós Dalfesztiválon, ahol még cipő nélkül, egyszerű farmerben és pólóban énekelt. Nem sokkal később Magdi stílusa óriási átalakuláson ment keresztül, a lezser darabokat sokkal nőiesebb, komolyabb szettek váltották fel. Ma már szinte minden eseményen népszerű magyar tervezők ruháit viseli. Az énekesnő nagyon szerencsés alkat, ugyanis vékony derekának, hosszú lábának köszönhetően a testhez simuló, nőies darabok is tökéletesen állnak rajta.

Liptai Claudia

A színésznő több mint 17 éven keresztül volt képernyőn, így aztán elmondhatjuk róla, hogy ő volt az egyik leghosszabb ideig aktív műsorvezető a magyar televíziózás történetében. Rengeteg műsor háziasszonyaként láthattuk. Claudia nagyon vidám személyiség, üde humorával, közvetlen személyiségével mindig élvezetessé tette a különböző műsorokat. Azt se felejtsük el, hogy mindig igazi inspirációt jelentett a teltkarcsú hölgyek számára, hiszen ékes bizonyítéka volt annak, hogy a kerek formákon milyen jól mutatnak a különböző ruhadarabok.

Claudia a nőies vonalat képviseli, 17 év alatt szinte csak magas sarkúban láthattuk a képernyőn. Tudja, hogyan érvényesítse az öltözködés egyik alapszabályát, miszerint azokat a területeket hangsúlyozzuk magunkon, amelyeket szeretünk. A színésznő gyakran viselt derékhangsúlyos ruhákat, s megmutatta, attól, hogy valaki teltkarcsú, még nyugodtan kísérletezhet harsány színekkel és különleges mintákkal. 

Varga Izabella

Varga Izabella színésznőt a Barátok közt Nórájaként ismerte meg a közönség. Mivel hosszú évek óta alakítja a mindig elegáns ügyvédnőt, sokan Izabella stílusát is a szereppel azonosítják. Ez nem véletlen, hiszen nemcsak a sorozatban, de különböző fotózásokon is a karakterhez közel álló stílust képviseli. Pedig Izabella a mindennapokban szereti az egyszerűbb, kevésbé elegáns összeállításokat is. A közösségi oldalára feltöltött fotókon láthatjuk, hogy gyakran visel sportcipőt, szakadt farmert és egyszerű felsőt. Egyszer egy interjúban elárulta, hogy a forgatásra mindennap másfél órát utazik, és gyakorlatilag teljesen mindegy, hogy miben érkezik, hiszen azonnal átöltöztetik. Izabella 46 éves, boldog anyuka, de valószínűleg mindenki egyetért abban, hogy jót tettek neki az évek. Fogalmunk sincs, hogyan csinálja, de legyen az nőies ruha, vagy fiatalos, laza nadrág, minden jól áll neki.

Pásztor Anna

15 éve hallgathatjuk az Anna and the Barbies slágereit, és ismerhetjük Pásztor Anna énekesnőt, aki a zenekar frontembere. Anna nemcsak különleges hangjával, fülbemászó slágereivel robbant be a köztudatba, hanem extravagáns stílusával is lehengerelte a rajongóit. Sok mindent elmondhatunk Anna stílusáról, csak azt nem, hogy unalmas. Gyakran a magyar Lady Gagaként definiálják, ami nem véletlen, hiszen merész stílusával magasan kiemelkedik a hazai énekesnők közül. Különleges ruhaköltemények jellemzik a hétköznapjait és a fellépéseit. Anna gyakran visel extra magas, platformos csizmákat, latex ruhákat, necc kiegészítőket és futurisztikus darabokat.

A frizurákkal is bátran kísérletezik, szinte már művészet, amit szőke tincseivel művelnek a fodrászok. Extrém fonatok, tollak, tüll, hajdíszek, koronák is díszítették már a frizuráját, de a harsány színektől sem zárkózik el. Nem véletlen, hogy a hazai divattervezőket is inspirálja. Merő Péter például múzsájaként tekint rá, és a budapesti divathéten is Anna zárta a divatbemutatóját egy stílusához illő extrém, de gyönyörű ruhában.

Hosszú Katinka

Hosszú Katinka háromszoros olimpiai, hétszeres világ- és tizennégyszeres Európa-bajnok úszónő. Nem véletlen, hogy a legtöbben fürdőruhában, úszósapkában és úszószemüvegben ismerik fel a legkönnyebben. Katinka gyerekkora óta keményen edzett, az úszómedencét tekinti második otthonának, így aztán nem meglepő, hogy közelebb érzi magához a kényelmes, sportos stílust, mint az elegáns darabokat. Katinkát ennek ellenére sokszor láthattuk címlapfotókon vagy gálákon csodaszép estélyikben tündökölni, viszont a sajtótájékoztatókon, nyilvános eseményeken viselt laza elegancia áll hozzá közelebb. Sokszor visel nadrágkosztümöt sportcipővel, de tökéletesre formált alakját néha rövid ruhákban is megmutatja.

Orosz Barbara

Orosz Barbara színésznőként diplomázott, de a TV képernyőjén találta meg önmagát mint műsorvezető. Évek óta vezeti saját gyártású Tűsarok című műsorát, ahol divattal, életmóddal és nőket érintő témákkal foglalkozik. Barbara igazi stílusikon, mindig, minden alkalommal tökéletesen fest. Frizurájától és szettjeitől harmonikusabbat rajzolni sem lehetne. Igazi nő, aki törekszik az összhangra és nem sajnálja az energiát arra, hogy mindig tökéletesen fessen. Ha elegancia, nőiesség szempontjából keres inspirációt, Orosz Barbara stílusa tökéletes.

sztárok divat
Galéria
+4 kép a galériában
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.