cl_magyar7_029_het_2024
Pártatlan közvetítés, véres kampány és a Vatikánig sem hallatszó ima
Magyar7 - 29. száma
2024. január 6., 17:00

Még kaphatóak early bird jegyek a Révfesztre

Január végéig lehet early bird (legkedvezőbb áron) belépőjegyeket venni az idei Révfesztre. A popfesztivál sztárvendégei a Neoton família, a Wellhello és Peter Šrámek. A királyrévi fesztivál időpontját hagyományteremtő szándékkal nyárról tavaszra tették át.

Révfeszt 2024 banner
Fotó: Forzare

Május 17 – 18-án rendezik a 2024-es Révfeszt nagyfesztivált.

A Galántai járásbeli Királyrév futballpályáján megrendezésre kerülő Révfeszt a régió legnagyobb kommersz jellegű fesztiválja. A július végi fesztivál időpontját idén először tették át késő tavaszra, Agócs Gergely, a falu polgármestere, a főszervező Forzare polgári társulás alapítótagja úgy véli, ebben az időpontban még nincs telítve a fesztiválszezon, és nem kell aggódni a szeszélyes nyári időjárás miatt sem.

A Révfesztet a Forzare társulás a helyi önkormányzattal karöltve szervezi.

A Révfeszt idén teljes értékű két napot tartalmaz majd, külön gyerekeknek szánt Révfeszt Juniort most nem tartunk, a fesztivál másnapjának délutánja azonban a gyerekes családokat illeti majd”

– nyilatkozta Agócs Gergely. A Révfesztet az előző években megelőzte a Révfeszt Junior, amikor a rendezvény kizárólag a legkisebbekről szólt.

A pénteki napot közéleti - szakmai fórummal kívánják kezdeni – a fő téma valószínűleg a mezőgazdaság lesz – érintve a királyrévi mezőgazdasági alma- és kacsafesztivál szervezési kihívásait – árulta el a polgármester. Ezután a pénteki estén a színpadon a WellHello, DR BRS, valamint Lotfi Begi szórakoztatják a fesztiválozókat – a felhozatal leginkább a fiatalabb korosztályt célozza meg. A szombati napon a közép- és idősebb korosztály, valamint a családok szórakozása áll majd a középpontban – a színpadon a Neoton família és a vágsellyei származású, az utóbbi időben Zámbó Jimmy számait feldolgozó Peter Šrámek énekel. Szombat délután gyerekkoncertekre és atrakciókra kerül sor, ezzel kapcsolatban még tárgyalnak a fellépőkkel. A gyermekeknek szánt programokra a belépés ingyenes lesz.

2024. január 31-ig a teljes ár (30 euró) kétharmadáért, 20 euróért megvásárolhaóak az early bird jegyek. Online formában már elérhetők a napijegyek is elővételben 15,- eurórért.

A jegyárusítás az alábbi helyeken folyik:

Királyrév - Cancun Bar Királyrév
Királyrév - Községi hivatal
Nádszeg - Sárkány Bistro
Pered - Zilizi Cukrászda

Továbbá a https://oneticket.sk/events/revfeszt-2024 linken.

 

Kapcsolódó cikkeink

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.