2024. január 16., 21:00

A DAC fiatal tehetsége Győrben tölti a tavaszt

A dunaszerdahelyi sárga-kékek fiatal középső védője Urblík Norbert az ETO-nál tölti a szezon tavaszi felét, a klubok megegyezése alapján. A 19 esztendős tehetség ezzel az élvonalba való feljutásért harcolhat a Győr színeiben.

Urblík Norbert
Urblík Norbert
Fotó: dac1904.sk

A DAC tehetséges középső védője Urblík Norbert visszatér Győrbe, miután tavaly nyáron érkezett Dunaszerdahelyre éppen a zöld-fehérektől. Az Ipolyságról származó futballistát az őszi idény során egy komoly térdsérülés is hátráltatta, de a sérülése már a múlt és a téli felkészülést a sárga-kékekkel kezdhette meg.

A klubok megegyezése alapján a 19 esztendős tehetség a szezon tavaszi felét Győrben tölti és feljutási harcban lehet segítségére az ETO-nak. Urblík a DAC színeiben még nem lépett pályára tétmérkőzésen, csupán a DAC farmcsapatának számító Somorján kapott eddig lehetőséget.

„Sajnos az elmúlt félév nem az elképzeléseim szerint alakult, amely során három alkalommal is megsérültem. Másra számítottam, de most már egészséges vagyok és megörültem a Győr érdeklődésének, hogy visszatérjek. A legközelebbi tavaszra a legfőbb célkitűzésem, hogy visszanyerjem a formám. Mindent megteszek annak érdekében, hogy bekerüljek az ETO kezdőcsapatába és hogy a nyáron már a DAC-nál is számolhassanak velem” – nyilatkozta Urblík Norbert.

További hír a DAC háza tájáról, hogy a sárga-kékek fiatal tehetsége Szolgai Máté is a távozás szélén, ugyanis magyar sajtóban megjelent hírek szerint a Mezőkövesd veheti kölcsön a tavaszi idényre a 20 esztendős középpályást.

Kapcsolódó cikkeink

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.