2023. augusztus 27., 18:00

Világversenyen és a profik között is bizonyítani tudnak a komáromi MMA-harcosok - VIDEÓ

A komáromi Farkas Péter hat évvel ezelőtt alapította a Wolf Fight Clubot. A sportszervezet a nívós MMA-gálák szervezésén kívül harcosokat is nevel, a sportolók pedig már nemzetközi versenyeken is sikeresen bemutatkoztak.

Farkas Péter, a Wolf Fight Club alapítója 32 éve foglalkozik küzdősportokkal, annak idején kyokushin karatéval kezdte a sport pályafutását.

A fejlődésre törekszik, mivel szerinte Szlovákiában most nagyon népszerű sportágnak számít a ketrecharc és muszáj lépést tartani ezzel a folyamatosan, dinamikusan fejlődő sportággal.

Tanítványával, Fazekas Kristóffal nemrég tértek haza az Abu Dhabiban megrendezett amatőr világbajnokságról, ahol sajnos egy külső vádlisérülés miatt rövid szereplést követően kiestek a versenyből.  Az edző szerint tapasztalatszerzésnek tökéletes volt, a jövőben a növelik a terhelést és még több külföldi klubot keresnek fel, hogy megfelelő partnerekkel tudjanak edzeni.

Érdemes odafigyelni a 25 esztendős Papp Lajosra is, akinek amatőrként és profiként is hibátlan a mérlege.

Saját elmondása szerint ez annak is köszönhető, hogy mentálisan nagyon erősnek érzi magát.

Fejben nem tudom elképzelni, hogy valaha is kikapnék. Mindig győzni megyek a ketrecbe, tudom, hogy elvégeztem a nehéz melót a felkészülés során és már csak az örömbunyó van. – mondta.

Kapcsolódó cikkeink

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.