2022. augusztus 17., 15:47

Kennedy: Biden inkább áruljon katétereket késő esti tévéműsorokban

Jobb lenne, ha Joe Biden inkább katétereket árulna késő esti tévéműsorokban, mint hogy az Egyesült Államok elnöke legyen – fogalmazott John Kennedy szenátor Jesse Watters műsorában a Fox Newson.

john kennedy
John Kennedy szenátor
Fotó: britannica.com

Megrázónak nevezte Joe Biden elnök teljesítményét a demokratából republikánussá lett, 70 éves louisianai szenátor.

A Fox News szerint a 2024-es elnökválasztás kapcsán Biden válsággal szembesül pártján belül, támogatottsága lényegesen alacsonyabb annál, mint azt gondolta. 2024 még messze van, addig sok minden történhet. Érkeztek olyan hírek is, melyek szerint újraindul.

Bízunk, benne, hogy ez hamarosan kiderül, bár ha Biden meghallgatja, mit gondol esetleges újraindulásáról John Kennedy, valószínűleg inkább emlékiratai megírásával fog foglalatoskodni.

Kennedy szerint a washingtoni politikusok egy része többet foglalkozik saját problémáival, mint a választóiéval, és legfőbb céljuk, hogy újraválasszák őket. A Demokrata Párt egyes tagjai menekülnek Biden elől, mert úgy érzik, veszélyezteti újraválasztásukat.
Hogy miért van ez? Véleményem szerint Biden minden lehetséges hibát elkövetett. Rosszul kezelte a Kongresszust, rosszul kezelte a COVID-ot, rosszul kezelte a bűnözést, rosszul kezelte a határkérdést, rosszul kezelte Afganisztánt, rosszul kezelte a gazdaságot, rosszul kezelte az inflációt, és elvesztette Amerika energetikai függetlenségét"

– mondta John Kennedy.

A louisianai szenátor szerint Biden az eredményeit olyan szakértőkkel igazolja, mint Kamala Harris vagy Harry herceg.

Kennedy úgy gondolja, hibái ellenére az amerikaiak nem gyűlölik Joe Bident. "De azt gondolom, hazánkban a szavazók többsége szerint jobb lenne, ha késő esti tévéműsorokban katétereket árulna, mint hogy az Egyesült Államok elnökeként szolgáljon" – zárta eszmefuttatását a politikus.

Kapcsolódó cikkeink

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.