2024. április 24., 14:27

Kristófért futnak május 1-én Ekecsen

A Mozdulj Ekecs polgári társulás és a Nagymegyeri Futóklub jótékonysági futást és családi sportnapot szervez, melyre május 1-én, a munka ünnepén kerül sor.

Családi nap
Fotó: Mozdulj Ekecs Facebook-oldala

A közös összefogással Kristófot, egy ekecsi kisfiút szeretnék támogatni. A 13 éves fiú megpróbáltatásai még 2023 februárjában kezdődtek, mikor egy kiviszgálás során Ewing-szarkómát (rosszindulatú csontrákot) diagnosztizáltak. Kristófért az egész község összefogott, a jótékonysági futást is az ő megsegítésére szervezik. A nevezési díjakból és a támogatásokból befolyt összeget a fiú kemoterépiáira és további gyógykezeléseire fordítanák. Aki nem is venne részt a futáson az is adakozhat, a támogatásokat az alábbi számlaszámra küldhetik: SK67 6500 0000 0000 9721 7010.

Az alábbiakban pedig a jótékonysági futás programja található:

9:15- bemelegítő mozgás László Attilával, Men’s Physique kategóriás naturáltestépítővel

9:30 rajt

Felnőtt táv: A táv 4-5km

A gyerekek a futópályán futnak, korosztálytól függően:

1-2 évfolyam - 1 kör

3-4 évfolyam - 2 kör

5-6 évfolyam - 3 kör

7-9 évfolyam - 4 kör

A nevezési díj a gyerekeknek 4, míg a felnőtteknek 8 euró. 

A május 1-i programok azonban ezzel még nem érnek véget, a szervezők további akciókkal várják az érdeklődőket. Igazán érdekesnek igérkezik például a családi ügyességi feladatok, mely során a csapatoknak hat állomást kell teljesíteniük. Persze kulturális programokból sem lesz hiány, fellép többek között az Ekecsi Népdalkör, valamint Kéri Denisa, aki zenés, inetraktív műsorral várja a gyerkőcöket. 

Finom falatokról és frissítőről a szervezők gondoskodnak, a fáradhatatlan gyerekek számára pedig egy légvár is rendelkezésre fog állni. 

További információkért és aktualitásokért keressék fel a Mozdulj Ekecs Facebook-oldalát. 

Kapcsolódó cikkeink

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.