cl_magyar7_029_het_2024
Pártatlan közvetítés, véres kampány és a Vatikánig sem hallatszó ima
Magyar7 - 29. száma
2023. október 21., 18:00

Lírai dalok, populáris metál köntösben – a Múzsa vendége az ipolysági Kingfishers zenekar - VIDEÓ

Idén immár kilencedik alkalommal rendezték meg a Szlovákiai Magyar Könnyűzenei Szemlét, amelynek nem titkolt célja az, hogy a feltörekvő magyar könnyűzenei tehetségek számára lehetőséget biztosítson a megmutatkozásra. Az idei verseny egyik különdíjasa a Kingfishers zenekar lett, amelynek két tagjával, Nagy Bálinttal és Benko Krisztián Reinolddal beszélgettünk a zenekar életéről.

A Kingfishers, magyarul Jégmadarak, egy populáris metál stílust képviselő zenekar, szövegorientált dalaikkal minden adott ahhoz, hogy igazi színfoltja legyen a felvidéki zenei világnak.

Az Ipoly menti tehetséges fiatal zenészeket tömörítő formáció a megalakulás óta több tagcserén is átesett már, de úgy tűnik, hogy mostanra összeállt a zenekar stabil és eltökélt magja.

A zenekar tagjai: Nagy Bálint – gitár, Benko Krisztián Reinold - ének, Dräxler Balázs – gitár, Molnár Ákos – dobok, Tauber Krisztián – basszusgitár.

A koncertek mellett folyamatosan készülnek az új dalok, videóklippek, amelyeket a közeljövőben ki is szeretnének adni.

Kapcsolódó cikkeink

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.