2022. december 15., 18:00

ROBERT C. CASTEL Dunaszerdahelyen - Szír katonák levágott füleit látva értettem meg, mi a háború! - VIDEÓ

Ha érteni akarja, mi zajlik a világban Ukrajnától Kínáig, Oroszországtól Iránig, az Egyesült Államoktól az Északi-sarkig, szánjon erre a videóra két órát! Garantáltan nem fog csalódni!

 

Hogyan döbbentették rá Robert C. Castelt a szír katonák levágott fülei arra, miről szól valójában a háború? Melyik a háború legfájóbb paradoxona? Melyik az egyetlen nép, amely legyőzheti az Egyesült Államokat? Miért nem lesz Kínából soha globális katonai hatalom? Hogyan lesz az atomfegyverből kötelező minimum? Hol van ebben az egész rendszerben Izrael, Magyarország vagy Közép-Európa szerepe? Melyik Robert C. Castel kedvenc zsidóvicce?

A Ma7 médiacsalád meghívására november végén a Felvidékre látogatott Robert C. Castel.

Beszélgetés a háborúk paradoxonáról, a béke lehetőségeiről, levágott fülekről és arról, miért nem adhatunk biztonságpolitikai témákban az erkölcsnek vétójogot. A szakember Komáromban elsősorban az ukrajnai háború tanulságait elemezte, de Dunaszerdahelyen, több mint teltházas előadásán a geopolitikai folyamatok általános elemzésével szolgált.

Mindkettőt látni kell!

Kapcsolódó cikkeink

Megosztás

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.