2018. november 13., 08:37

Vágányzár az Érsekújvár–Bajcs szakaszon

Az Érsekújvár  – Bajcs szakaszon november 13. és 23. között vágányzár lesz érvényben a Szlovák Állami Vasutak (ŽSR) karbantartási munkálatai miatt.

vonat váltó sín
Fotó: Pixabay

A munkálatok keretében a 34,167 kilométernél található, SP2205 azonosítószámmal rendelkező, Besenyői úti vasúti átkelő komplett átépítésére kerül sor. Kicserélik a régi konstrukciót, a talpfákat és a síneket, továbbá beállítják a vágány geometriai helyzetét, és újra is aszfaltozzák az átkelőt. A munkálatokat a ŽSR egy beszállító céggel közösen végzi.

Az átkelő a közúti forgalom előtt is le lesz zárva november 13-tól, 7 órától november 24-ig, 18 óráig. A forgalomelterelésről közlekedési táblák tájékoztatnak majd, az elkerülő út a 33,938 kilométernél található SP2204 jelzésű vasúti átkelőn keresztül fog vezetni az Udvardi úton.

Mivel egyvágányú vasúti pályáról van szó, az utasokat november 13.-tól 16.-ig a ZSSK közlekedési társaság által biztosított vonatpótló buszok fogják szállítani a két állomás között.

 

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.