2021. november 30., 15:26

Szünetel a jelenléti oktatás a Czuczor Gergely iskolában

Priskin Zoltán iskolaigazgató az érsekújvári magyar tannyelvű iskola honlapján arról tájékoztatta a szülőket és az iskola diákjait, hogy az Érsekújvári Területi Közegészségügyi Hivatal a jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel az elkövetkezendő napokra javasolja a jelenléti oktatás szüneteltetését. Az iskola vezetősége ennek alapján elrendelte az oktatási intézmény bezárását november 30-tól december 9-ig.

czuczor-1-copy.jpg
Fotó: facebook

Az 1-9 évfolyamok diákjai a hivatalos órarendjük alapján áttérnek a távoktatásra (MS TEAMS online oktatás), amelyben az iskola pedagógusainak már van tapasztalata a járvány korábbi szakaszából.

A jelenleg karanténban lévő osztályok - 1.A, 1.B, 3.A, 3.B, 4.A, 7.A, 7.B tanulóira továbbra is érvényesek a korábban elrendelt karantén szabályai.

A távoktatás részleteiről az osztályfőnökök nyújtanak majd pontos tájékoztatást a tanulóknak. Az iskolaigazgató kéri a szülőket, hogy folyamatosan figyeljék az Edupaget, az intézmény elektronikus felületét, ahol a továbbiakban megjelennek majd az aktuális közlemények.

Előreláthatólag december 13-án folytatják a jelenléti oktatást. Priskin Zoltán december 10-ére, péntekre igazgatói szabadnapot rendelt el.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!