2018. november 20., 10:44

Két furgon és egy teherautó ütközött Medvénél

Tragikus baleset történt a dunaszerdahelyi járásbeli  Medve  község határában kedden, az I/13-as jelzésű úton.

medvei baleset
Médialapozó
Fotó: Facebook

Két furgon és egy teherautó ütközött össze, egy személy a helyszínen belehalt sérüléseibe, két további személy is megsérült. Erről Katarína Križanová, a Tűzoltó- és Mentőszolgálat (HaZZ) munkatársa tájékoztatta a TASR hírügynökséget.
A tűzoltók a karambolt követően kiszabadították a gépjárművekbe szorult sebesülteket, elsősegélyben részesítették őket és elvégezték a szükséges tűzvédelmi intézkedéseket. Az útszakasz jelenleg nem járható.

11:30

A rendőrség közleménye szerint a Medve-Vámosszabadi közötti útszakaszt pár órára lezárják. Alternatív útvonalként a rajkai és az ipolysági átkelőt javasolják. A határátkelőt valószínűleg 17 óra körül nyitják meg újra.

A rendőrség további részleteket közölt a balesetről, mely szerint a határ felé haladó lengyel furgon, ismeretlen okokból áttért a menetiránnyal szembe. A szembe jövő szintén lengyel kamion elrántotta a kormányt, és az ütközést nem tudta elkerülni egy másik furgon vezetője sem, aki halálos sérüléseket szervezett.

Fotó:  Facebook

medvei baleset
+2 kép a galériában
Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.