2023. július 3., 12:54
Frissítve: 2023. júl. 3. 15:16

Két autó ütközött Galánta és Vízkelet között: az 57 éves sofőr meghalt, a másik járművezető az életéért küzd - KÉPEKKEL

Két személyautó ütközött össze Galánta és Vízkelet között.

baleset
Galéria
+2 kép a galériában
Fotó: PZ SR

A Nagyszombat megyei rendőrségi oldalon a hatóságok arra figyelmeztetik az autósokat, tragikus közlekedési baleset történt.

Az utat mindkét irányba lezárták, a rendőrök helyszínelést végeznek.

Rózsár Tibor, Hidaskürt polgármestere a hidaskürti önkéntes tűzoltók élén jelen van a baleset helyszínelésénél. Őt értük utol telefonon délután kettőkör, amikor még mindig tartott az útlezárás. Elmondta, a tűzoltók a forgalomelterelésben segítenek. 

Elmondása szerint a baleset délelőtt 11 órakor történt. Egy fehér Škoda Felícia és egy sötétkék Ford Mondeo típusú személygépjármű ütközött össze frontálisan. A tragikus kimenetelű baleset egy halálos áldozatot követelt, egy személyt pedig súlyos sérülésekkel mentőhelikopterrel szállítottak kórházba - jelentette tudósítónk.

A Nagyszombati rendőrkapitányság által kiadott információk szerint egy fekete Škoda Rapid és egy fehér Škoda Felícia ütközött össze. A Rapid sofőrje egy útjába kerülő őzvad miatt rántotta át az autóját az ellensávba, így ütközött össze a Felíciával. A Felícia 57 éves sofőrje nem élte túl a frontális ütközést, a másik járművezető súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, őt kórházban ápolják. 

vizkelet2
Galéria
+2 kép a galériában
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.