2022. július 1., 19:25

Ipolyság: Zachar Pál a Szövetség polgármesterjelöltje

A Szövetség ipolysági alapszervezete 2022. június 30-án tartotta közgyűlését, amely során – a város előtt álló kihívások mellett – az őszi önkormányzati választások témája is terítékre került.

Szövetség - Ipolyság
Médialapozó
Fotó: Kürthy Gábor
Zachar Pál (középen)

A helyi Magyar Házban megvalósult taggyűlés legfontosabb része a jelöltállítás volt. A mintegy harminc aktív tagot magáénak tudó alapszervezet elnöksége Zachar Pált javasolta polgármesterjelöltnek.

A 25 jelenlevő tag mindezt 20 igen szavazat és 5 tartózkodás mellett hagyta jóvá.

A képviselőjelöltekről nem döntöttünk; július végéig azonban véglegesíteni szeretnénk a jelöltek listáját. Fontos kiemelni, hogy nem csupán a Szövetség-tagok közül keressük a képviselőjelölteket, tehát nem elvárás a párttagság, hanem mindenkit szívesen látunk a csapatban, aki alkalmas, eltökélt és tenni akar a városunkért”

– fogalmazta meg kérdésünkre Zachar Pál.

A Szövetség ipolysági alapszervezete 2022. február 25-én alakult meg; elnökévé Zachar Pált választották. Alelnökökként Kürthy Gábor és Szőllősy Péter kaptak bizalmat, míg az elnökségben Bakai Péter, Marcal Eduard és Oros Zoltán is helyet kapott.
Szövetség - Ipolyság
+1 kép a galériában
Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.