Holnap nyit a kurinci fürdő

2021. június 11., 20:19
Virsinszky Tamás

Szombaton 9:30 órától nyílik a kurinci strand. A felnőtteknek szóló belépőjegy ára egy euróval emelkedik – közölte Tibor Barto, a rimaszombati Városi Közterület-fenntartó Vállalat igazgatója. 

kurinc strand fürdő nyár

A kempingbe szóló belépők ára is emelkedett szintén egy euróval, ugyanakkor a belépőjegyek ára a csúszdákra is érvényes. Megváltozott a kemping bejáratának a helye, a terület az idei nyári idénytől a sport komplexum irányából lesz megközelíthető. 

Az egész napos jegy felnőtteknek 6 euróba kerül, három évtől idősebb gyerekeknek és nyugdíjasoknak pedig 3 euróba, míg délután 17.00 órától féláron lehet bejutni.

Az önkormányzat eredetileg június elsejére tervezte a nyitást, de a kedvezőtlen időjárás miatt ezt csaknem két héttel elhalasztották. 

A kurinci Zöld Víz Üdülőövezet a tavalyi szezonban rekordévet zárt, a nyári hónapok alatt csaknem 64 ezer látogatót fogtak, amelyből 366 ezer euró bevétele származott a városnak. A kempingnek ugyancsak rekordlátogatottsága volt, ott több mint 11 ezer vendég talált magának szállást hosszabb-rövidebb időre. 

A nyitónapon és azt követően is ingyenesen közlekedik majd a város és a fürdő között a kisvonat, amelynek menetrendjét és a belépőjegyek árának részletes szétírását az önkormányzat weboldalán találják. 

Kövesse facebook oldalunkat is!