2022. június 19., 12:03

Gyermekláncfű Balogfalán

Két év kihagyás után került megrendezésre a „Gyermekláncfű – Koszorúba fonjuk a családokat” nevet viselő családi délután és tábortűz a balogfalai játszótéren.

gyermeklancfu_balogfala_06
Galéria
+6 kép a galériában
Fotó: Közösen Balogfaláért PT

A Közösen Balogfaláért polgári társulás által szervezett hétvégi rendezvény célja az elmaradt majálisok, illetve egyéb nyári rendezvények pótlása volt. A vendégeket változatos családbarát programokkal várták a szervezők.

A megnyitó után a Mesefigurák interaktív előadása szórakoztatta a legkisebbeket, majd ügyességi játékokat tartottak a gyerekeknek, a felnőttek pedig a minifoci bajnokság küzdelmeibe kapcsolódhattak be, vagy kipróbálhatták magukat az erőpróbán - a falu legerősebb embere c. megmérettetésen.

gyermeklancfu_balogfala
Fotó:  Közösen Balogfaláért PT

A kézműves foglalkozások és játékok mellett a kilátogatók előadásokat is hallgathattak a Köldökzsinór programról, a Ringató foglalkozásról, valamint a Lelkisegély szolgálat munkájáról. Az érdeklődők beszélgethettek és tanácsot kérhettek a gyermekpszichológustól.

A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásával megvalósult rendezvény a Kovács Tamás és Lőrincz László gitár duó előadásával, majd közös tábortűzzel ért véget.

gyermeklancfu_balogfala_03
Galéria
+6 kép a galériában
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.