2019. január 29., 21:05

Galántán dolgozik 2018 legjobb orvosa

A legjobb orvosnő címmel tüntették ki a Svet zdravia társaság által üzemeltetett galántai kórház aneszteziológiai osztályának főorvosát. Dagmar Bodáková harmincéves szakmai tapasztalattal rendelkezik, vezetése alatt az aneszteziológiai és intenzív osztály rohamos fejlődésen ment keresztül.

db1.png
Médialapozó
Fotó: Svet zdravia

A Svet Zdravia csoport és a ProCare poliklinika hálózat negyedik éve rendez gálaestet, amelynek során az alájuk tartozó kórházláncak különlegesen kimagasló eredményt elérő orvosai és intézményeit díjazzák. A „Különlegesek ligája” címet viselő gálaestre idén a magas-tátrai Ótátrafüreden került sor – tudatta portálunkkal Jana Fedáková, szóvivő.

Vladimír Dvorový, a ProCare és a Svet Zdravia vezérigazgatója ünnepi nyitóbeszédében elmondta, a komissziónak nehéz dolga volt a díjazottak kiválasztásakor, hiszen sok kimagasló és kitűnő teljesítményt elérő szakmabeli és intézmény közül kellett választani. Hozzátette, orvosaiknak és az egészségügyi ellátást biztosító nővéreknek is sokszor mostoha körülmények között kell dolgozniuk, de mindig igyekeznek kiválóan gyógyítani és megfelelően kommunikálni.

„Minden jelölés mögött óriási munka húzódik, személy szerint rendkívül büszke vagyok ezekre a példaértékű emberekre“

– emelte ki beszédében Vladimír Dvorový.

A legjobb orvos kategóriában a 2018-as évre járó díjat a galántai kórház aneszteziológiai és intenzív osztályának főorvosa, Dagmar Bodáková nyerte el, aki harminc éve dolgozik az egészségügyben. A díjátadón elmondta, a kitüntetést csapatmunka eredményének tartja, a díjat egyaránt megérdemlik az osztály dolgozói is. A doktornő sok új módszert és modern eljárást vezetett be a galántai aneszteziológián és jelenleg is több projekt eredményét próbálja beépíteni a gyakorlatba.

„Az elismerés a további jól elvégzett munkára motivál. Az elmúlt évben nagy gondot okozott az osztályon a munkaerőhiány, de a dolgozók összefogtak és igazi csapattá kovácsolódtunk. Azok a helyzetek visznek minket előre, amikor olyan páciensek térnek vissza hozzánk életerősen, akiknek az életéért megküzdöttünk“

– mondta el a díjátadón a főorvos.

A legjobb kórház díját a 2018-as évadban a Svet zdravia által üzemeltetett rimaszombati kórház nyerte el, míg a legsikeresebb poliklinika a pozsonyi ProCare Central Poliklinika lett.

db1.png
+2 kép a galériában
Megosztás
Címkék