2023. december 12., 18:18

Demkó Attila Dunaszerdahelyen - Programajánló a felvidéki Mathias Corvinus Collegiumtól

A Mathias Corvinus Collegium, Közép-Európa legjelentősebb tehetséggondozó intézményeként, idén ősszel kezdte meg működését a Felvidéken. A Dunaszerdahelyen megnyílt központban azóta több mint 125 diák tanul, de az MCC-ben nem csak ők találják meg sázmításukat, nagyközönségnek szánt ingyenes rendezvényekkel is rendszeresen jelentkeznek Pozsonytól Királyhelmecig!

mcc
Fotó: MCC

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az MCC már elhozta Felvidékre az ismert külpolitikai szakértőt, Dr. Somkuti Bálintot, a világhírű magyar hajóst, Fa Nándort, vagy épp a kultikus Hazajáró házigazdáit

Az MCC Felvidék munkatársai év végéhez közeledve sem lassítanak. Mielőtt karácsonyi szünetre vonulnának, néhány nagyszabású előadással szeretnének még kedveskedni a felvidéki magyar közönségnek. 

Mivel kezdetektől foga össz-felvidéki léptékben gondolkodnak, a Mathias Corvinus Collegium nem csak Dunaszerdahelyen, Malom utcai központjában kínál programot a nagyközönségnek. 

Lássuk hát az e havi kínálatot:

December 13. 17:00 RIMASZOMBAT, Csillagház, Varga Csaba expedíciós hegymászó: Megmásztam a gyilkos hegyet!

December 14. 18:00 KOMÁROM, Zichy-pont, Gali Máté történész: A trianoni évszázad, 103 év a diktátum árnyékában

December 19. 17:30 DUNASZERDAHELY, MCC Központ, Karaffa Attila: Szurkolói szemmel c. kötetének bemutatója

December 21. 17:30, DUNASZERDAHELY, MCC Központ, Demkó Attila: Lesz-e valaha béke a Szentföldön? - Zsidók és arabok a mennyei királyságban

Az előadás címére kattintva minden fontos információt megtalálnak az érdeklődők. Az előadások minden esetben ingyenesek, a szervezők csak azt kérik, munkájuk megkönnyítése érdekében az érdeklődők regisztrációval jelezzék részvételi szándékukat.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.