cl_magyar7_029_het_2024
Pártatlan közvetítés, véres kampány és a Vatikánig sem hallatszó ima
Magyar7 - 29. száma
2020. június 24., 19:04

A vakáció kezdetétől kedvezményesen buszozhatnak a családok Nagyszombat megyében

Júliustól családi menetjegy is váltható a Nagyszombat megyében közlekedő autóbuszokra. A kedvezményes menetjegy bevezetésével arra buzdítják a családokat, hogy ha kirándulni mennek, az autó helyett inkább a környezetbarátabb tömegközlekedési eszközöket vegyék igénybe. Erről Jozef Viskupič megyefőnök tájékoztatott a szerdai megyei közgyűlésen.

autóbusz-pályaudvar, Dunaszerdahely
Fotó: Rózsár Vince

A családi menetjegy 1 euróba fog kerülni, és a megye minden busztársasága árusítani fogja, így a nagyszombati Arriva, a szakolcai SKAND és a dunaszerdahelyi SAD is.

A kedvezmény hétvégén, ünnep- és munkaszüneti napokon vehető majd igénybe. A jegy a visszaútra is érvényes lesz egy egész napig.

Családi menetjegyet legfeljebb ötfős csoportok válthatnak majd. További feltétel, hogy a csoport legalább egy tagjának felnőttnek (de nem feltétlenül szülőnek), illetve legalább egy tagjának 18 évnél fiatalabb kiskorúnak kell lennie.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.