2019. január 18., 11:44

Dunaszerdahelyen is bemutatják a megye középiskoláinak a kínálatát

A Nagyszombat Megyei Önkormányzat Melyik középiskolába tovább? néven fesztivált rendez a Csallóközben és Hegyháton, amelyen a nyilvánosság megismerheti Nagyszombat megye középiskoláinak a kínálatát. A TASR-t Patrik Velšic tájékoztatta, a Nagyszombat Megyei Önkormányzat sajtóosztályáról.

középiskolák bemutatkozása
Fotó: TASR

Ezzel a megye középiskoláinak és sikeres munkaadóinak a Nagyszombatban rendezett, múlt év decemberi bemutatóját folytatják. „A kiállításra nemcsak a nyolcadikos és kilencedikes tanulókat várják, hanem a szülőket is, akik megismerhetik, hogy milyen lehetőségeik vannak a művelődés területén és a munkaerőpiacon” – közölte Velšic.
A dunaszerdahelyi kiállításra kedden, január 22-én kerül sor a Vidékfejlesztési Szakközépiskola épületében, ahol a régió középiskolái mellett az egész megye középiskolái bemutatkoznak.
A rendezvényen az iskolák képviselői elmondják, hogy az érdeklődőknek miért épp az ő iskolájukat érdemes választania. A helyszínen szakemberek, karrier-tanácsadók, iskolaválasztási tanácsadók és a duális képzésbe bekapcsolódó cégek képviselői is jelen lesznek – tette hozzá Velšic.

Megosztás
Címkék