cl_magyar7_029_het_2024
Pártatlan közvetítés, véres kampány és a Vatikánig sem hallatszó ima
Magyar7 - 29. száma
2019. október 10., 14:16

Jakab Elemér plágiumbotránya: a Diákhálózat elutasítja a cinizmust

Mint a felvidéki magyar diákság képviselői, felháborítónak tartjuk, hogy egyes törvényhozóink a felsőoktatási képesítés értékét semmibe veszik - üzennek a Diákhálózat képviselői.

jakab-elemer.jpg

Lapunk járt utána, hogy Jakab Elemér, a Most-Híd parlamenti képviselője az Ungvári Nemzeti Egyetemen szerezte diplomáját a történelem és nemzetközi kapcsolatok karán. Tanulmányait ukrán és angol nyelven folytatta, szakdolgozatát is ukrán nyelven írta. A képviselő azonban egyik nyelvet sem beszéli, a diplomamunkájához hozzáférni viszont gyakorlatilag lehetetlen.

A Diákhálózatot felháborítja a képviselő cinizmusa, ahogy diplomaügyét kezeli.

Mi, magyar hallgatókként Szlovákiában egy olyan országban kívánunk élni, ahol a tudás, a tehetség és a teljesítmény többet érnek, mint a pénz, a cinizmus és az urambátyámság. Jakab úr saját szakdolgozata kapcsán azt nyilatkozta, hogy ő semmit nem nyerne azzal, ha nyilvánosságra hozná. Mi ezt másképpen látjuk"

- fogalmaznak a Diákhálózat tagjai.

Kapcsolódó cikkeink

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.