magyar7 25
A férfiasságtól az apaságig, az égszakadástól Gvadányi és Juhász Gyula Szakolcájáig
Magyar7 - 25. száma
2024. február 18., 10:30

Mérséklődtek az üzemanyagárak

Az elmúlt héten nem történt jelentősebb változás az üzemanyagárak tekintetében, ami azt jelenti, hogy négy hét után nem kell többet fizetnünk az üzemanyagért.

Tankolás
Fotó: Pixabay

A Szlovák Statisztikai Hivatal kimutatásai szerint a hatodik héten nem emelkedtek az árak, jelenleg a tavaly novemberi szinten mozognak.

A hivatalos adatok alapján a gázolaj literjéért 1,591 eurót, míg a 95-ös benzinért 1,602 eurót kérnek el, ami megegyezik az ötödik héten feljegyzett árakkal.

A 98-as benzin hétközi ára 0,4 centtel csökkent, jelenleg literjéért 1,792 eurót kérnek el a töltőállomásokon. Az alternatív üzemanyagok árában sem regisztráltak jelentősebb változásokat, az úgynevezett autógázt (LPG) 0,706 euróért, a cseppfolyós földgázt (LNG) pedig 1,525 euróért értékesítették. A kimutatások szerint az előttünk álló héten sem várhatók jelentősebb áringadozások az üzemanyagok terén.

Kapcsolódó cikkeink

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.