Halálos kimenetelű autóbaleset Szered és Galánta között

ma7 2019. szeptember 11., 20:09

Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt a Galántai járásban. A Szered és a Galánta közti szakaszon, a gányi körforgalom közelében ütközött egymásnak egy Toyota személygépkocsi és egy teherszállító autó.

Fotó: Polícia Slovenskej Republiky

Olvasóink már a késő délutáni órában jelentették, hogy torlódás alakult ki a Szered – Galánta közti forgalmas közúton, az autósok az R1-es autópálya alsószerdahelyi kijáratáról sem tudtak lejönni Galánta felé. A gányi körforgalom előtt eddig ismeretlen okokból ütközött frontálisan egy Toyota márkájú személygépkocsi és egy kamion. A teherszállító autó lendülete nekicsapta a Toyotát egy pozsonyi rendszámmal rendelkező Škoda Octaviának. A személyautók sofőrjei súlyosan megsérültek, az egyikük a helyszínen életét vesztette, a másik autót vezető nőt mentőhelikopterrel szállították kórházba.

A rendőrség gyorsan kiérkezett helyszíni terepszemlére, az útszakasz még a kora esti órákban is átjárhatatlan volt, az autósok Nagymácséd felé kerülhettek.

Képgalériánk:
Fotó: Polícia Slovenskej Republiky

A Szered Galánta közti szakaszon nem ritkák a balesetveszélyes szituációk. Hosszú, egyenesnek tűnő útfelületről van szó, így nagyon gyakori a gyorshajtás és a veszélyes előzések jelensége. Az útszakaszra jellemző a jelentős kamionforgalom, a teherszállítás következtében az aszfaltfelület is sérült helyenként.
0 HOZZÁSZÓLÁS