2022. február 16., 20:12

Attraktív MINI-modellek egész sora érkezik az idén

Exkluzív modellváltozatok dömpingjével készült az idei évre az ikonikus MINI. Kivétel nélkül mindegyik típusából piacra dob egy különleges verziót.

Mini
Médialapozó
Fotó: MIni

A 3/5 ajtós modellek, az SE elektromobil és a kabrió esetében ezek a Resolute Edition nevet kapják, míg a Clubman és a Countryman Untold, illetve Untamed néven kerül piacra. Az abszolút csúcsot a John Cooper Works Rebel Green nevű kivitele képviseli.

Mini
Fotó:  MIni

A számtalan új dizájnelemnek köszönhetően mindegyik változat már első rápillantásra megkülönböztethető lesz az alaptípusoktól, és ezeken kívül még a személyre szabhatóság további tágas kelléktárát kínálják.

Ebből a szempontból külön kiemelendő a Clubman Untold, amely – a JCW Rebel Greent leszámítva – a különleges modellszéria legattraktívabb darabja. Az új típusok individualizálásának lehetőségeit tovább bővítik a Comfort, Assistance és Connected szereltségi csomagok, valamint a Steptronic sportváltó, az adaptív futómű, a panorámatető és Harman Kardon hifi.

Mini
Fotó:  MIni

Külön kiemelendő a modellcsalád korszerű motorjainak alacsony fogyasztása, amely a háromajtós Cooper Resolute Edition 5,5 literjétől a JCW Rebel Green 7,1 literjéig terjed.

Mini
+3 kép a galériában
Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.