2020. október 15., 17:21

Lezárták az alapiskolát Pozsonyeperjesen

Néhány órával ezelőtt jelentette be a pozsonyeperjesi iskola igazgatója, Varga Denisa az iskola közösségi oldalán, hogy a Dunaszerdahelyi Területi Közegészségügyi Hivatal a holnapi naptól (október 16-tól) lezárta az intézményt. Az iskolában ugyanis pozitív volt egy kislány COVID-19 vírusra. 

 

Az igazgatónő az iskola közösségi oldalán megosztott bejegyzésében kifejtette, hogy az alapiskola pedagógusainak tesztelésre kell mennie, ezért a Dunaszerdahelyi Területi Közegészségügyi Hivatal október 16-tól lezárta az intézményt bizonytalan időre. 

Az oktatás online módon folytatódik, előreláthatólag október 20-ig. A tanítás órarend szerint zajlik, a főtantárgyakra összpontosítva. Az iskolában sem tanítás, sem napközi nem lesz.

Az igazgatónő portálunknak azt nyilatkozta, a pedagógusok tesztelésének időpontja már adott, a holnapi nap folyamán bonyolítják le, az eredményeket pedig a hétvégén várhatják majd.

Az intézmény vezetősége bizakodó, kérik mindenki türelmét, a szülőket pedig arra biztatják, hogy folyamatosan tájékozódjanak az iskola közösségi oldaláról, illetve a bezkriedy.sk-ról.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.