2022. április 29., 18:16

Tavaszi koncertet ad a somorjai Harmonia Classica kamarazenekar

A vírushelyzet okozta kiesés után szombaton újra szinpadra lép a somorjai Harmonia Classica kamarazenekar.

somorja
Fotó: Harmonia Classica

A zenekar legutóbb decemberben adott koncertet az online térben. Szombati fellépésükön többek között Brahms, Dvořak, Piazzola, Gardel, Faust, stb. Műveket játszik majd, ráadásul a műsorban fellép a Németh-Šamorínsky István Művészeti Alapiskola diákzenekara is.

Nagy örömünkre szolgál,hogy a két éves kényszerpihenő után ismét egy egész estét betöltő koncerttel állhatunk színpadra.

Bár amikor a járvány helyzet engedte, voltak kisebb fellépéseink, de egyegész estét betöltő önálló műsorra csak most két év után kerülhetet sor. A zenekarnak ez egy új kihívás. Bízunk benne, hogy a színes műsor amivel készülünk elnyeri a közönségünk tetszését“ – nyilatkozta portálunknak Hegyi Brigita, a zenekar művészeti vezetője.

A koncert szombaton, 19 órától kezdődik a somorjai Németh-Šamorínsky István Művészeti Alapiskola koncerttermében.

A somorjai Harmonia Classica kamarazenekar klasszikus zenét játszik a barokktól napjainkig terjedő korokból, s ezzel igyekszik örömet szerezni a komolyzene kedvelőinek. Az együttes tagjai különbözõ érdeklődésű lelkes műkedvelők, akiket a zene és a művészetek szeretete köt össze.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.