lapajánló 20
A jól végzett munka, az új etnikai centrum és a tévutak
Magyar7 - 20. száma
2021. november 15., 18:54

Meghosszabbították a jelentkezési határidőt a Dal 2022 versenyre

Meghosszabbított határidővel november 22-ig lehet jelentkezni A Dal 2022-re. A Duna Televízió élő show-jában negyven dal versenyez  - közölte az MTVA Sajtó és Marketing Irodája hétfőn az MTI-vel.

Egy héttel meghosszabbították a jelentkezést
Illusztráció
Fotó: YouTube/ma7

A Dal 2022-ben számos újdonság várja a zenészeket és a Duna Televízió nézőit. A dalok minden adásban élőben hangoznak el, az akusztikus feldolgozások mellett a döntőben szimfonikus változatban lesznek hallhatók a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarának kíséretében.

A győztes dal előadója Az Év Dala 2022, egyben a Petőfi Zenei Díj Év Dala 2022 elismerésben részesül, emellett tízmillió forintot kap produkciója fejlesztésére, és egy tízdalos nagylemezt készíthet. A döntőbe jutott nyolc dal minden előadója részesül zenei pályájára fordítható nyereményben. Idén is odaítélik a legjobb dalszövegért járó elismerést, valamint az Akusztik Dalverseny fődíját.

A műfaji sokszínűségéről ismert showműsorra egy legfeljebb háromperces magyar nyelvű dallal lehet jelentkezni, amely még nem vagy legkorábban 2021. március 31-én került kereskedelmi forgalomba, médiafelületre (televízió, rádió, internet), illetve nem hangzott el nyilvános előadás keretében.

A jelentkezési és a pályázati feltételek megtalálhatók az adal.hu oldalon, amelyen keresztül november 22., hétfő éjfélig lehet jelentkezni az online jelentkezési lap kitöltésével és a szükséges mellékletek feltöltésével.

A Dal 2022 januártól látható a Duna Televízióban.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.