2020. december 16., 18:56

Nem tudja, mi kerüljön a karácsonyi asztalra? A felvidéki séf elárulja - Tatai Robi konyhájában jártunk - VIDEÓ

Az ünnepek előtt sokunknál az ajándékozás dilemmájánál is nagyobb tanácstalanság szokta övezni azt a kérdést, hogy milyen menü kerüljön a karácsonyi asztalra. Vannak, akiknek a karácsony nem karácsony halászlé, lencseleves, majonézes krumplisaláta és persze rántott hal nélkül, ám egy-két jó tanáccsal bárki feldobhatja a jól bevált tradicionális karácsonyi menüsort. A remek ötletekért nem is kellett messzire mennünk, hiszen a bősi Tatai Robi örömmel engedte be a stábunkat a konyhájába, hogy ott néhány konyhai titkot áruljon el nekünk. Azoknak ajánljuk ezt a főzéssel egybekötött beszélgetést, akik ugyan hűségesek a hagyományos ízekhez, de nem riadnak vissza attól, hogy némi változtatással izgalmasabbá tegyék az idei karácsonyi menüt. Tartsanak velünk!

Tatai Robi, aki a Séfek séfe című műsor felvidéki győzteseként robbant be a köztudatba, számtalanszor bizonyította már főzőtehetségét.

Imád kísérletezni, szereti kicsit másként kínálni az ételeket a megszokottnál és igyekszik lépést tartani a modern konyhaművészettel.

Saját elmondása szerint a nagy változást a franciaországi tanulmányi útja hozta meg számára, mivel ott sajátította el, hogy tisztelni kell az alapanyagokat, megfelelően kezelni a hozzávalókat és ott sikerült megtanulnia azokat a technikákat, amelyek rendkívül fontosak a gasztronómiában.

A séfek séfe a közös sütés-főzés alkalmával nemcsak konyhai titkokat osztott meg velünk, hanem elmesélte azt is, hogy idén hogyan hangolódnak az ünnepekre, hogyan zajlanak náluk a karácsonyi ünnepek, és melyek azok az ételek, amelyekből bármennyit meg tudna enni.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.