2022. április 21., 18:00

Vádak után, börtön előtt? Mi lesz veled Robert Fico? - VIDEÓ

Új adással jelentkezik a ma7 médiacsalád politikai háttérműsora, a Nagyító. Pomichal Krisztián, a műsor házigazdája ezúttal Kolek Zsoltot és Hajtman Gábort kérdezte.

A műsor aktuális adása három témára épül. Elsőként Robert Kaliňák, egykori belügyminiszter őrizetbevétele kerül terítékre. Őszintén hihetünk még a kabinet korrupcióellenes harcában, vagy pusztán aktuálpolitikai tőkét remélnek Matovičék a Kaliňák és Fico ellen indított nyomozástól?

A műsor második felében megbeszéljük, elég erős-e a kormány által dobott gazdasági mentőöv, vagy a Heger-kabinet képtelen lesz kezelni a társadalmat ért gazdasági hatásokat?

Kitérünk arra is, mi lehet az oka, hogy a négy koalíciós pártból egy, az SaS nem volt jelen a csomagról beszámoló sajtótájékoztatón.

Zárásul a nagymegyeri eseményeket vesszük górcső alá. Vajon a helyi MKP-sok döntése ragadós lehet és egy hosszú konfliktussorozat első állomását látjuk, vagy egyszeri és lokális jelenségről van szó? Megbeszéljük!

Tartsanak velünk ezúttal is!

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.