cl_magyar7_029_het_2024
Pártatlan közvetítés, véres kampány és a Vatikánig sem hallatszó ima
Magyar7 - 29. száma
2024. február 24., 18:00

A kalondai származású Telek Attila is bejutott A Dal döntőjébe - VIDEÓ

A Múzsa füleki stúdiójában a kalondai származású Telek Attila volt a vendégünk. Telek Attila és Szalma Annamária „Szászszor is” c. közös dala bejutott a Duna Televízió A Dal 2024 c. dalválasztó műsorának első fordulójába, a TOP 40-be, így a nézők hamarosan élőben láthatják és hallhatják majd a számot.

Videó:  ma7

Attila a stúdióbeszélgetés során beavatott minket a dal születésének részleteibe, kicsit őt is megismerhettük, illetve megosztotta velünk eddigi élményeit a műsorral kapcsolatban.

Attila már 13 éves kora óta foglalkozik dobolással, jelenleg Budapesten él, számos zenekarban játszik, emellett doboktatással is foglalkozik.

A stúdióban megosztotta velünk a versenybe beválogatott dal születésének a körülményeit is:

Én a dalnak az alapját írtam, és a dalszöveget, és az énekdallamot azt Szalma Annamária írta meg. Ezért ez egy közös munka. Én éppen New Yorkban voltam, amikor ezt a dalt szereztem, egy zenei továbbképzésen voltam. Ott megismerkedtem egy sráccal, akivel arról beszélgettünk, hogy  írjunk egy dal arról, hogy ott vagyunk. Végül szöveget nem írtunk hozzá, de az alapot azt én megírtam, úgyhogy végül is ez a New York-i éjszaka ihlette ennek a dalnak az alapját.

A beszélgetés végén pedig hallgassák meg a dalt, és ha elnyerte tetszésüket szavazzanak rájuk!

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.