2021. július 16., 18:00

Újra lakodalom van az utcákban - VIDEÓ

Igen! Hogy mennyit kellett erre a szóra várnia a házasodni vágyó pároknak az utóbbi hónapokban, években, és hogy ez miként hatott rájuk, talán az látja leginkább, aki kívülállóként, ám mégis a jegyesek bástyájaként funkcionál.

Egy jó vőfély ismérve, hogy a párok támasza ha kell, összefogja, vagy éppen szabadjára engedi a figyelmet az adott pillanatban. Ám ha bizonytalanságban kell léteznie csak úgy, mint az elmúlt időszakban mindenkinek, nem tud támpontokat adni a szerelmeseknek, akik életük egyik legfontosabb eseményére készülődve türelmetlenül várják, hogy az atyai áldás után a kormány is zöld utat adjon a násznak.

Nagy Iván a környék egyik leginkább foglalkoztatott ceremóniamestere, akinek saját elmondása szerint a kezdő évében több lakodalmat kellett levezényelnie, mint az elmúlt hónapokban. A beszélgetésben szó esik arról, hogyan élik meg a párok a halasztást, mennyire rugalmasak tudnak maradni a szolgáltatók ebben a képlékeny helyzetben, és nem utolsó sorban az újdonsült Nagy házaspár is beengedte a ma7 médiacsalád stábját közös életük legfontosabb eseményére, a lakodalomra, hogy elmondják, miként vélekednek a mögöttük lévő hónapokról és arról, hogy az általuk megálmodott tavaszi lakodalom nyárra tolódott.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!