2021. július 31., 18:00

Ferenc Vivien: Amit megtanultam, hogy nem szégyen segítséget kérni - VIDEÓ

A Kávézó füleki stúdiójának vendége Ferenc Vivien, a Magyarországon futó Exatlon Hungary sport-reality versenyzője, aki egyetlen határon túli magyarként képviselte a Felvidéket a játékban. Pár hónap alatt hatalmas rajongó tábora lett és életre szóló élményekkel tért haza a Dominikai Köztársaságból.

Videó:  ma7

Az Exatlon Hungary műsorban két csapat küzd meg egymással, a Bajnokok - profi sportolók és a hétköznapi sportkedvelők a Kihívók. Vivi az utóbbiak csapatát erősítette.

Amit még megtanultam, hogy nem szégyen segítséget kérni. Én a versenybe sem tudtam volna bekerülni, ha nincs a családom.

A négy hónapig tartó forgatás  sok mindenre megtanította. Stresszkezelés, önismeret fejlesztése és komfortzónából való kilépés terén is sokat fejlődött.

Hogy hogyan lett a sport-reality játékosa, miként élte meg a forgatást és mire tanította meg ez az időszak azt a stúdióbeszélgetésből megtudhatja. Nézze velünk!

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.