2022. január 11., 19:13

Megtanultak igazat mondani?

Aki választásokat akar nyerni, az fűt-fát, kánaánt ígér. Mondjuk ilyeneket: nem-lesz-gáz-ár-e-me-lés. Budapest zöldbe borul, és bérlakások épülnek. Aztán marad az őszödi „igazságbeszéd”, a hazudtunk éjjel-nappal fojtogató mustárgáza, a szabadrablás, a minden idegen bejelentkező előtti behódolás, végül, ha nem marad más eszköz, a kardlapozás.

Magyar ellenzék
Fotó: ma7
Fent: Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára, Szél Bernadett és Hadházy Ákos, lent: Jakab Péter és Karácsony Gergely

De hogy mi történik mostanában, azt a jóisten se érti. Mert kezd egyre furcsább érzése lenni az embernek minden balliberális megnyilatkozás után. Azon kívül, hogy nem rejtik véka alá, börtönbe zárnak, elbocsátanak, kirúgnak mindenkit, lakásokat fognak elkobozni és eltörlik az alkotmányt, ezek még azt is elárulják, hogy fizetős lesz az egészségügy, a rezsi az egekbe hág, a benzinár a világpiaci árat lepipálva vágtába kezd, lebontják a határkerítést (mert embertelen, amit a polgári kormány művel). A magyar emberek kisebb autóval fognak furikázni, kevesebbet fognak főzni, enni, és ritkábban fognak mosakodni. A történelem és az „igazságtevő” nagyhatalmak által az ország testéről leválasztott magyarokat cserben hagyják, hiszen azok úgyis szlovákok, románok és szerbek.

Ismerjük jól a szándékaikat és a képességeiket. De miért kotyognak ki mindent? Szinte olybá tűnik, hogy megtanultak igazat mondani, nem leplezni a szándékaikat.

Mert az még érthető, hogy a magyarországi újbolsevik, régi liberális társaság a (természetesen nem létező) háttérhatalom kottájából muzsikál, és annak kell megfelelnie. Na de hogy lehet ezzel választásokat nyerni? Mi ez a kétségbeesett kitárulkozás? Ennyire ostobák lennének, vagy ennyire elbízták magukat? Mi ez a furcsa taktika? Hiszen azt még egy kisgyerek is tudja, hogy az urnák előtt nem a (természetesen nem létező) háttérhatalom fog sorakozni és megválasztani az új parlamentet, kormányt, hanem a magyar választók. Akkor miért kell képernyőre vinni, hogy vége a jó világnak, majd mi rendet teszünk? Miféle elterelő hadműveletnek vagyunk a tanúi?

Azt már rég sejtjük, hogy a hódmezővásárhelyi polgármester mögött a Soros-féle (természetesen nem létező) háttérhatalom áll, hiszen maga Fletó is erről beszélt zárt körben, amit a 168 óra leközölt – majd gyorsan visszavont.

Nyilván beszólt a tulaj. Azt is tudjuk, hogy milliárdos oligarchák, műtrágyakirályok pénzelik a moslékkoalíciót, akikhez most Gattyán, az egyik leggazdagabb magyar is be akar társulni egyszemélyes mozgalmával és tengernyi pénzével. Valami nagy bizniszt szagol, vagy valamitől elütötték, és parázsként süti a zsebét a kölcsönkenyér. Ötpontos „programjának” egyik gyémántja az az egyház elleni uszítás, hogy az állami oktatásban az egyházak rovására legyen béremelés. Ez a „nemzetmegmentő” legalább bevallottan marxista, és nem hazudja magát jobboldalinak. De mennyivel más ez, mint annak idején Széchenyi István felajánlása volt! Pestiesen szólva: mecsoda különbség…

Lehet, hogy beleszédülnénk, ha kiderülne, mekkora erők dolgoznak a háttérben, és milyen pénzek forognak, hogy végre eltávolítsák az Orbán-kormányt.

Csatlósból nincs hiány, ott van a kormányt zsaroló Európai Bizottság, a lejáratásban minden követ megmozgató Európai Parlament nagy része, újabban az Európai Bíróság, az „igazmondó és pártatlan” világsajtó zöme, és természetesen a bankok, a nagy multinacionális cégek, amelyeknek vissza lett vágva a szárnyuk, vagy el lettek hajtva a vályútól az elmúlt tíz év alatt. Helyesebben mondva: tisztességre lettek (legalábbis részben) nevelve. Ők nem felejtenek. Sok az ellenérdekelt abban, hogy Magyarország erős legyen.

Április elején a (természetesen nem létező) háttérhatalom és annak előretolt helyőrségei akarják átvenni a hatalmat, persze szigorúan „alkotmányos keretek közt”.

Azokat majd ráérnek később lebontani. A hazai újbolsevik csapatot nézve azonban az a furcsa érzése támad az embernek, hogy ezek nem akarnak választásokat nyerni. Ezek balhéra készülnek (ne legyen igazam). Mert van benne gyakorlatuk, megtették párszor a rendszerváltás óta. Tisztességes csatában nyerni nem tudnak, a nemzetnek programot kínálni nem képesek (de azért a szponzori pénzt elfogadják).

A világ milliárdos, spekuláns proletárvezéreiről nem mondunk újat, elég, ha elismételjük a történelmi leckét: eltávolították Trumpot, el Netanjahut, szétrobbantották az osztrák kormányt, leváltották a cseh kormányt, börtönbe dugnák a volt olasz belügyminisztert.

Lecserélték Németországot – tokkal, vonóval. Most arra fenik a fogukat, hogy Orbán Viktor következzék, és akkor ismét maguk alá gyűrhetik Magyarországot, Európa egyik utolsó mentsvárát.

Megosztás
Címkék