cl_magyar7_029_het_2024
Pártatlan közvetítés, véres kampány és a Vatikánig sem hallatszó ima
Magyar7 - 29. száma
2019. november 24., 13:06

Vízsodorta históriák - ezúttal a Kárpát Expressz adásában (online is)

A Vízsodorta históriák című helytörténeti sorozat Kulcsodról szóló epizódja nem csak a helyi lakosokat szólította meg, az M1 televízió Kárpát Expressz műsorának stábja is ellátogatott a kulcsodi vetítésre. Hogy mit láttak, mennyire megfogta őket az egyelőre egyedülálló kezdeményezés, a ma, vasárnap délután 13.35 órakor kezdődő adásukban mutatták meg.

Vízsodorta históriák  Kulcsod
Galéria
+2 kép a galériában
Fotó: Facebook / Vízsodorta históriák

Kósa Lőrinc, a sorozat egyik alkotója portálunknak elmondta, a Kárpát Expressz stábját olyannyira elbűvölte a vetítés hangulata, a kicsi településen tapasztalt hatalmas érdeklődés, hogy helyi adatközlőt is megkerestek, több jelenlévőt szólaltattak meg, majd Kósa Lőrincet és Zalka Lórántot, a film készítőit is meglátogatták.

Elmondásuk szerint az egyedi sorozat bemutatása a köztévében - melyen keresztül a világ magyarságát érhetik el - bizonyára felkelti mások érdeklődését is, hogy történelmük egy-egy szeletét megörökítsék.

Aki nem látta a műsort, ITT tekintheti meg online (4:44-től).

Fotó:  Facebook / Vízsodorta históriák

Vízsodorta históriák  Kulcsod
Galéria
+2 kép a galériában

Kapcsolódó cikkeink

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.