cl_magyar7_029_het_2024
Pártatlan közvetítés, véres kampány és a Vatikánig sem hallatszó ima
Magyar7 - 29. száma
2019. november 15., 17:55

A Vízsodorta históriák szombaton Kulcsodról mesélnek - VIDEÓ

A Pro Media Alapítvány által támogatott helytörténeti sorozat újabb epizódját mutatjuk be a ma7 portálon szombat este hatkor. A filmet a helyi lakosok és a környékről érkező sorozatkövetők már láthatták szerda este, most Önökön van a sor, hogy megismerjék Kulcsod, a sorozat által feldolgozott legkisebb lélekszámú település történelmének egy apró szeletét. A bemutatón forgatott a ma7 médiacsalád stábja is, nézzék velünk a kedvcsináló előzetest!

vízsodorta históriák
Fotó: ma7

A Vízsodorta históriák sorozat újabb epizódja Kulcsod történetének néhány szeletét mutatja be néhány helyi kortanú visszaemlékezései segítségével. Szó lesz benne a háborúról, a kitelepítésről, a hontalanság éveiről, az erőszakos szövetkezetesítésről, vagy akár az áradó Dunáról első kézből hallhatunk a nyolcvanas éveikben járó visszaemlékezőktől.

A sorozatot a környékbeli falvakból már többen figyelemmel követik, hiszen a vetítéseken látunk állandó arcokat is, a most következő kedvcsináló előzetesben egy ilyen követőt is megszólítottunk. Nézze velük, és kövesse figyelemmel a szombat este hatkor megjelenő újabb epizód első részét Kulcsodról.

 

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.