lapajánló
Patrióták, fizetett felforgatók és a szuverenista baloldali
Magyar7 - 28. száma
2020. szeptember 14., 11:20

„Vén zászlótartókat” keresnek az Összetartozás Zászlójához

Mint ismeretes, idén tavasszal elindult a gyűjtés Kalondán, hogy megszülethessen az Összetartozás Zászlója, amely a 2018-ban, 75 faanyag adományból ácsolt Palóc Határkereszt mellett fog majd lobogni.

A koronavírus járvány miatt úgy döntött a kezdeményezést koordináló Pro Kalondiensis Polgári Társulás, hogy ezekben a vírusos időkben nincs értelme egy többezer embert vonzó rendezvény megszervezését megkockáztatni, s mint kiderült, ez bölcs döntés volt, hiszen a Kalonda – Ipolytarnóc közúti határátkelő jelenleg is zárva van.

Ezért az idei ősz és a tél folyamán folytatódhat a zászlóanyag gyűjtése, valamint a szervezők kihelyezett rendezvényekkel is ösztökélni szeretnék a Kárpát Haza magyarságát, hogy minél többen járuljanak hozzá egy számukra kedves szövetdarabbal a zászlóhoz.

Mindezidáig zászlóanyáktól kértük az adományokat, amelyek száma jelenleg már meghaladja a százat, viszont nem szeretnénk, hogy a nemek diszkriminációjának damoklészi kardja lecsapjon ránk, ezért meghirdetjük a férfiak között a Zászlótartók Csapatának verbuválását!

- hangsúlyozta Papp Sándor, a Pro Kalondiensis Polgári Társulás elnöke, hozzátéve: Petőfi Sándor, A vén zászlótartó című költeménye adta az ötletet.

Úgy lesz teljes a 2021 tavaszán Kalonda és Ipolytarnóc között, az Ipoly mentén megvalósuló ünnepi zászlóavatás, ha a magyar férfiak is kiveszik a részüket az esemény folyamatából.

Az Összetartozás Zászlója védnökei férfiak, a [email protected] e-mail címre hozzájuk várják tehát azoknak a „vén” és kevésbé koros férfiaknak a jelentkezését, akik majd aktív szereplői lesznek a zászlóavatás ünnepi aktusának.

A szervezők bíznak abban, hogy a magyar nemzet soraiból rengeteg zászlótartó jelentkezik.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.