2021. augusztus 5., 16:55

Üzletközpontokban oltanak szombaton Galántán és Dunaszerdahelyen is

Szombaton (augusztus 7.) ismét üzletközpontokban oltanak Galántán és Galgócon, emellett Dunaszerdahelyen , Pöstyénben, Szenyicén, Szakolcán és Nagyszombatban első alkalommal oltathatják be magukat az emberek bevásárlóközpontban. A nagy kapacitású oltópont csak Dunaszerdahelyen és Pöstyénben nyit ki, vasárnap (augusztus 8.) pedig a nagyszombati városi sportcsarnokban – tájékoztatott a megye kommunikációs osztálya. Mindenütt előzetes regisztrálás nélkül is oltanak.

Már ankülföldiek is felvehetik
Fotó: Archívum/ma7
Illusztráció

Az üzletközpontokban a Johnson&Johnson Janssen vakcináját adják 10 és 17 óra között. A dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskolában 7 és 16 óra között Pfizer/BioNTech vakcinával oltják a felnőtteket és a 12 évnél idősebb gyerekeket.

A nagyszombati városi sportcsarnokban vasárnap 7 és 11 óra között a Moderna vakcináját kapják az oltásra jelentkezők, 11 és 17 óra között pedig a Pfizer/BioNTechet, itt a 16 évnél idősebb kamaszokat is várják. Azok is regisztráció nélkül mehetnek a második oltásra, akik már legalább négy hete megkapták az első adagot, ezt a helyszínen igazolni kell.

Személyi igazolványra, egészségbiztosítási kártyára és a kitöltött kérdőívre lesz szükség. A gyerekeket a szülőnek vagy a törvényes képviselőjüknek kell elkísérnie, ez érvényes a második oltásra is. Az oltópontokkal kapcsolatos összes információ megtalálható a megye zdravazupa.sk oldalán.
Megosztás
Címkék