2021. március 11., 08:44

Új belgyógyászati rendelő a lévai kórházban

Amint arról az AGEL csoport által működtetett lévai kórház hivatalos honlapja tájékoztatott, egy új szakrendelővel gazdagodott intézményük. A belgyógyászati rendelő az intézmény ötödik emeletén található.

Fotó: nemocnicalevice.agel.sk

A lévai egészségügyi intézmény a koronavírus-járvány ellenére továbbra is a fejlesztési projektjei megvalósítására törekszik, hogy szolgáltatásaikat még minőségibbé tehessék. Az új belgyógyászati szakrendelő 2021 márciusától hétfőn, kedden és csütörtökön, 7 és 15 óra között várja a pácienseket. Időpont foglalására az alábbi telefonszámon van lehetőség: 036/637 95 15.

Ján Belanský kórházigazgató arra kéri a kivizsgálásra érkező pácienseket, hogy a koronavírus-járvány miatt előre foglaljanak időpontot.

A múlt héttől már a lévai kórházban is élhetnek a megszokottnál kíméletesebb tesztelési lehetőséggel. Ezen antigénes mintavétel során – az orrgarat helyett – az orr elülső részéből vesznek törletet. Az újdonságokat főleg a gyermekeknek, az időseknek, a fogyatékkal élőknek és a hagyományos teszteléstől tartó, érzékenyebb embereknek ajánlják.

Az új típusú antigénes tesztelésre az AGEL csoport központi laboratóriumának honlapján van mód regisztrálni.

A lévai kórház 2017 szeptembere óta az AGEL csoport tagjaként látja el az ország legnagyobb járásának betegeit. Nyitra megye egyik legnagyobb kórházának vonzáskörzetébe több mint 160 ezer lakos tartozik.
Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.