2018. szeptember 2., 16:53

Szüreti felvonulás Muzslán a Dankó Rádióval

Hamar kezdődött a szüret az idén Muzslán, csakúgy mint az egész régióban, így hát a szüreti vigadalom is korábbra tevődött, egészen szeptember legelejére.

danko-2-bokor-copy-.jpg
Médialapozó

A lovak prüszköltek, a kicsi csikó is ment volna már. A lovaskocsik, a traktor, a kisvonat zsúfolásig megtelt hagyományőrzőkkel, érdeklődőkkel, a Dankó Rádió munkatársaival. A hintón ült már a bíró és a bíróné is - Szilva Tamás és Syllaba Jázmin.

Milyen nótát kér  Farkas Iván polgármester? - tudakolta a Dankó Rádió riportere. "Akácos út, rock verzióban, ahogy két hete a testvértelepülési találkozónkkor a Tarnai Rock Band előadta, és küldeném Muzsla község lakosainak és a Kárpát-medence magyarjainak."

Csendült a nóta, szállt a muzsika, már indult volna a menet, hogy egy nagyot kerüljenek a faluban, amikor lelógatta a lábát az eső. Dencső Denisz kisdobos még dobolta a híreket, amikor mindenki előkapta az esernyőjét. Ó, hiszen így senki se ázik el, gondolta durcásan az eső, s mivel így el lett rontva a vizes móka, hirtelen felszívta magát, és arrébb távozott. 

A Dankó Rádió kívánságműsorát a továbbiakban lovaskocsiról közvetítette a stáb a jókedvű Dallos asszonyok és muzslaiak köréből.

Pillantsunk a felvonulásba a képek segítségével:  

danko-2-bokor-copy-.jpg
+10 kép a galériában
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.