Szép összeggel zárult a dunaszerdahelyi Szivárvány Fejlesztő Központért indított aukció

2021. június 22., 18:39
Reczai Lilla

A dunaszerdahelyi Szivárvány Fejlesztő Központ gyermekeinek támogatása céljából elindított aukciót ezen a héten zárták le a szervezők, az Elephant Diamonds ékszerüzlet munkatársai.

Szivárvány központ-aukció
Fotó: Reczai Lilla

Ahogyan arról már portálunkon is hírt adtunk, a dunaszerdahelyi székhelyű Elephant Diamonds ékszerüzlet nem mindennapi aukciót hirdetett meg májusban.

2021. május 20., 19:16

Jótékonysági aukció a Szivárvány Fejlesztő Központért

A több mint kétezer eurós női gyémántgyűrűért a licit már 450€-nál tart, június 16-ig még mindenkinek van lehetősége.

A licit 707€ összeggel ért véget, amelyet az ékszerbolt tulajdonosa, Vajda Emese teljes mértékben a fejlesztő központ gyermekeinek és pedagógusainak ajándékozott, valamint nem utolsó sorban játékokkal és egy tévével is meglepték a lurkókat.

Szivárvány központ-aukció
Fotó: Reczai Lilla
Sikeresnek mondhatjuk az aukció, bár bíztunk benne, hogy több lesz az adakozó kedvű ember. Az önzetlen segítséget mindig értékelni kell. Az volt a fontos, hogy a gyermekeknek örömet tudjunk okozni, s azt hiszem, ez sikerült is

 – mondta el a ma7-nek Vajda Emese. A gyönyörű női karkötő is gazdára lelt.

Szivárvány központ-aukció
Fotó: Reczai Lilla
Vajda Emese átadja a pénzutalványt Pócs Zsuzsannának

A pénzösszeg nagyon jó helyre került. A központ munkatársai egyelőre nem tervezik felhasználni, a pandémia helyzetre való tekintettel megvárják az őszt.

Szivárvány központ-aukció
Fotó: Reczai Lilla
,Számos gyermeken tudunk segíteni a különféle terápiáknak köszönhetően, de ha nem tudunk működni a Covid-19 miatt, akkor annak nem sok értelme van, mert a terápiákat végig kell vinnünk, nem hagyhatjuk abba a közepénél. A pandémia alatt már nekünk is át kellett állnunk az online terápiára, de ezt úgy nem lehet végezni

– nyilatkozta Pócs Zsuzsanna. A gyermekek családias közegben vannak, s szeretnek is odajárni. 

Kövesse facebook oldalunkat is!