2021. július 19., 14:54

Száguldozó suhancok zavarják a rozsnyóiak nyugalmát

Az utcákon száguldozó fiatal sofőrök zavarják a rozsnyóiak nyugalmát, éjszaka pedig a parkolókban driftelnek, ami azt jelenti, hogy nagy sebességgel, élesen veszik a kanyarokat, miközben az autó sodródik és füstölnek a gumik.

autó
képünk illusztráció
Fotó: pixabay.com
Az utóbbi időben több ilyen incidens történt, melyekre egyrészt a járőrözés során derítettünk fényt, illetve több lakossági bejelentést kaptunk

- mondta a TASR hírügynökségnek Róbert Hanuštiak, a városi rendőrség parancsnoka.

Hozzátette, hogy már tavaly nyáron voltak hasonló esetek.

A fiatal sofőrök átalakított autókkal száguldoznak, veszélyeztetve a forgalom többi résztvevőjét, a motorbőgés és a driftelés zaja pedig zavarja a lakosokat.

Tudunk olyan esetekről, amikor éjszakai találkozókat tartanak ezek az autósok

- tette hozzá Hanuštiak. Nemrég egy 19 éves sofőrrel szemben járt el a városi rendőrség, aki a Kassai (Košice) járásból jött Rozsnyóra.
A városi rendőrség kapcsolatba lépett a közlekedésrendészettel, és várja a gyors lakossági bejelentéseket is, hogy a helyszínen tudjon intézkedni. Fotókat és videófelvételeket is lehet küldeni a városi rendőrség e-mail címére.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.