magyar7 25
A férfiasságtól az apaságig, az égszakadástól Gvadányi és Juhász Gyula Szakolcájáig
Magyar7 - 25. száma
2023. március 20., 11:26
Frissítve: 2023. már. 20. 16:30

Sok a kérdőjel a ligetfalui, borzalmas, hármas haláleset körül

Sajtóértesülések szerint szúrt és vágott sérülések is voltak annak a nőnek a testén, aki tegnap kiesett vagy kiugrott egy ligetfalui panellakásból.

rendőrautó szalag
Illusztrációs felvétel
Fotó: TASR

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, hármas haláleset történt az ország legnagyobb lakótelepén, a Visegrádi utcában. Vasárnap délelőtt nem sokkal 10 óra után a rendőrök arról kaptak bejelentést, hogy a parkolóban egy férfi fekszik. A férfi a háztömb egyik lakásából esett vagy ugrott ki. Kórházba szállítás után belehalt súlyos sérüléseibe.

A rendőrök az esetet követően nem tudták lokalizálni, hogy a férfi honnan került a parkolóba.

Később, 15 óra tájban újabb bejelentés érkezett, hogy ugyanazon a helyszínen egy nő test fekszik. A nő a helyszínen belehalt a becsapódás következtében szerzett sérüléseibe.

A rendőröknek végül drón segítségével sikerült megállapítani, melyik lakásban történhetett a tragédia. Miután az ajtót feltörték, a lakásban egy tíz év körüli fiú tetemére találtak. A holttesten állítólag szintúgy szúrt sérülések voltak.

Szokatlan módon a bűnügyi helyszínen látták a pozsonyi kerületi rendőr-főkapitányt, és a pozsonyi bűnügyi rendőrség igazgatóját is.

Az áldozat egy testvérpár – tehát nem házas- vagy élettársak –, a férfi 27 éves volt, illetve a nő gyermeke.

A rendőrség nagy erőkkel dolgozik az eset felderítésén.

A rendőrség három eljárást folytat a tragikus eset kapcsán – közölte Michal Szeiff, a Pozsonyi Kerületi Rendőr-főkapitányság szóvivője.
A kizuhant 27 éves férfi esetében halált okozó testi sértés gyanújával folyik eljárás. A nő halála esetében emberölés miatt nyomoznak, míg a 9 éves fiú esetében gyilkosság minősített esete miatt folyik eljárás. 
Szeiff arra is kitért, miért csak a második halálesetet követően tudták megállapítani, melyik lakásról van szó. A férfi esetében nem volt nála semmilyen, azonosításra szolgáló irat, a tömbház lakói közül pedig senki nem ismerte őt. Több lakásban senki nem nyitott ajtót, illetve nem sikerült kapcsolatba lépni a lakókkal. 
Csak a nő esetében sikerült a személyazonosságot megállapítani, ezt követően nyitották fel a lakást.  
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.