Rimaszombat: 23 éves barátja szúrta hátba a 38 éves nőt

ma7 2019. augusztus 19., 14:43

A férfi tette elkövetése után öngyilkos lett.

Fotó: cas.sk

Ahogy arról korábban hírt adtunk, vasárnapra virradóra egy női holttestet találtak Rimaszombatban a Rozsnyói utca egyik tömbházában.

A cas.sk információi szerint az áldozat éveken keresztül élt külföldön, Csehországban. Zdenka itt szülte meg kislányát, egy idő után azonban szakított a párjával, ezért visszaköltözött Rimaszombatba, ahol megvette a lakást, ahol a mostani tragédia történt.

A lapnak egy szomszéd mesélte el a történteket, aki szemtanúja volt a tragikus eseményeknek. 

Meggyilkoltak egy nőt Rimaszombatban
Az eset részleteit most vizsgálják.

A szomszéd először nagy lármát hallott a nő lakása felől, majd Zdenka kirohant a lakásból és segítségért kiáltott. A férfi üldözte őt, és mikor beérte, hátba szúrta egy konyhakéssel.

Képgalériánk:
Fotó: cas.sk

A szemtanú ezt látva felrohant az emeletre, de mielőtt becsukta volna a szomszédja lakásának ajtaját, amit nyitva talált, még látta, hogy a férfi rohan utána. A tettes azonban nem dörömbölt az ajtón.

A szemtanú a lapnak elmondta, a férfi józannak tűnt, és szerinte hidegvérrel gyilkolt.

Az már csak hab a tortán, hogy a tettét követően öngyilkosságot elkövető férfi, a tragikus hétvége előtt még közös fotót posztolt barátnőjével az alábbi szöveggel: „My love, my beauty, my everything... I love you (Szerelmem, szépségem, mindenem... szeretlek).

0 HOZZÁSZÓLÁS