2021. május 10., 16:02
Frissítve: 00:43

Raktár lángolt Pozsonypüspökiben - Képekkel és videókkal

Körülbelül egy órával ezelőtt kigyulladt egy raktárépület Pozsonypüspökiben. 

tűz
Fotó: Podunajské Biskupice FB-csoport
A tűzoltóság hivatalosan is megerősítette a TASR hírügynökségnek, egy gumiabroncsraktár lángol Pozsonypüspökiben, a helyszínen tűzoltók harcolnak a lángokkal, a közegészségügyi hivatal munkatársai folyamatosan mérik a káros anyagok koncentrációját a környéken.  
A kerületi rendőrség közösségi oldalán keresztül arra kéri az autósokat, aki teheti kerüljön. A környéken élőket fokozott óvatosságra intették, arra kérve mindenkit, a sűrű, potenciálisan veszélyes füst miatt inkább zárják be ablakaikat.

Egyelőre nagyon kevés az információ, a Denník N azt írja, egy gumilerakat éghet (ez magyarázná a videókon látható fekete füstöt), de a portálunkhoz eljutott információk alapján, nem vagy nem csak egy lerakatról van szó. Egyik olvasónk úgy tudja, egy ajándéktárgyakat forgalmazó vállalat raktára ég. Személyi sérülésről nem érkeztek hírek.

tűz2
Fotó:  Podunajské Biskupice FB

A tűz a videók (egyik és másik), illetve olvasóink információi alapján a Kazanská utca egyik raktárépületében törhetett ki. A Pozsonyba indulók biztosan nagy dugóra számíthatnak, ez az út, amely, ha Dunaszerdahely felől érkezünk, jobbról torkollik a Slovnaft-kereszteződésként ismert csomópontba.

tűz
Fotó:  Podunajské Biskupice FB
Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.