lapajánló
Patrióták, fizetett felforgatók és a szuverenista baloldali
Magyar7 - 28. száma
2024. május 24., 10:57

Meglőttek egy fiút a játszótéren

Légpuskagolyó talált el egy 15 éves fiút, aki az egyik zólyomi iskola melletti játszótéren focizott. A lövedék a fiú fülébe fúródott és csak a szerencsének köszönhető, hogy nem történt komolyabb baja.

foci labda illusztráció
Fotó: Pixabay

A rendőrség a lövöldözőt is megtalálta. Ő azt állította, hogy a heverőről lőtt a balkonon lévő kötélre, a sérült fiúról nem volt tudomása.

A sokkoló eset még szombaton este történt. Három fiú focizott a játszótéren. Nagyjából fél óra játék után az egyik fiú azt érezte, hogy valami eltalálta a fülét, és megállt. Először azt gondolta, hogy kő csapódott a fülének.

A barátja vette észre a lövedéket, ezután megkeresték a fiú szüleit, akik felhívták a rendőrséget. A fiút ezután a szülei a besztercebányai kórházba vitték, hogy ellássák a sérülését.

A tettes kinyomozását az segítette, hogy a sérült fiú barátja látta, ahogy a lövöldöző becsukja a balkonablakot.

A diák találkozott a 46 éves lövöldözővel is, aki elmondta neki, nem akarta bántani, a fán lévő tobozokra lövöldözött, tévedésből találta el. A fiú ezt nem hiszi el, mivel ott nincsenek is fák.

A sérült diák antibiotikumot kap, a hallása szerencsére nem sérült meg.

 

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.