Meghalt a Tornaljánál balesetet szenvedett motoros

ma7, Virsinszky Tamás 2019. szeptember 11., 11:32

Súlyos baleset történt kedden kora este a nagyrőcei járásbeli Sajógömör és Tornalja határában, ahol kamionnal ütközött össze egy motoros. A motorkerékpárjával szabályosan közlekedő 26 éves gömörfalvai férfi életét vesztette a balesetben.

Fotó: HaZZ, Polícia SR

A Tornaljára vezető úton, a téglagyárnál történt a szerencsétlenség, ahol egy motorkerékpár és egy kamion ütközött össze. A baleset következtében lezárták az I/16-os jelzésű utat a mentés idejére, a tűzoltók pedig elvégezték a szükséges tűzvédelmi intézkedéseket – közölte a TASR hírügynökséggel Katarína Križanová, a Tűzoltó- és Mentőszolgálat (HaZZ) munkatársa.

Képgalériánk:
Fotó: HaZZ, Polícia SR

A helyszínre küldtek egy mentőhelikoptert is. A 26 éves motorost az úttest mellett, a közeli mezőn találták meg. A teste több pontján súlyos sérüléseket szenvedett, s a kiérkező mentők hiába próbálták meg újraéleszteni, nem sokkal később belehalt sérüléseibe.

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Az eddigi információk szerint a mellékútról kikanyarodó tehergépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget a motorosnak, aki így a kamion kabinjának csapódott. A hatóságok halálos közúti baleset okozása miatt indítottak eljárást az ügyben.

0 HOZZÁSZÓLÁS