2022. május 3., 07:49

Itt a lista: a hivatalban lévő polgármesterek, akik ősszel a Szövetség színeiben indulnak

Szerkesztőségünk birtokába jutott a lista, amelyen az őszi önkormányzati választáson a Szövetség színeiben induló hivatalban lévő polgármesterek vannak feltüntetve.

szlovákiai magyarok
Fotó: Wikipedia

Az ún. kiemelt települések listájáról múlt héten született megegyezés a Szövetség platformjai között.

Forró Krisztián, a párt országos elnöke a Ma7 megkeresésére megerősítette, hogy a listán szereplő, jelenleg is hivatalban lévő polgármesterek az egységes párt színeiben indulnak az őszi helyhatósági választásokon.

A pártelnök hozzátette,

a Szövetség polgármesterjelöltjeinek listája messze nem végleges. Terveik szerint minden magyarok által lakott településen az őszi megmérettetésen jelöltje lesz az egységes magyar pártnak.

Forró aláhúzta, arra törekednek, hogy a falvakban és a városokban minden esetben a polgárokat megszólító, a helyi ügyek mellett elkötelezett jelöltet állítson a párt.

A polgármesterjelöltek listáját a cikk csatolmányában találják.

Szerkesztőségünket telefonon megkereste Antal Nyustin Ágnes (Ipolyvisk), azzal a helyreigazítási kérelemmel, hogy a neve vélhetően tévedésből jelent meg az Összefogás platform polgármester-jelöltjeként. Ő ugyanis nem jelöltje az Összefogás platformnak.
Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.