2019. február 25., 08:39

Ismét röplabdáztak a zselízi sportcsarnokban

2019. február 23-án ezúttal a zselízi sportcsarnokban gyűltek össze a testmozgás szerelmesei, hogy hódoljanak közös hobbijuknak, a röplabdának.

zselízi röplabdatorna
Médialapozó
Fotó: Csemadok - Zselíz

A Csemadok helyi alapszervezete, a Via Nova ICS és a Fiatalok az Ipoly és Garam mentéért társulás közös szervezésében, Nyitra megye önkormányzatának támogatásával megvalósuló sporteseményre hat csapat nevezett be. Érkeztek versenyzők Kálnáról, Garamszentgyörgyről, Léváról és Nagyölvedről is; az első helyet pedig éppen az ölvedi fiatalok hódították el.

Hetente egyszer járunk röplabdázni a nagyölvedi iskolai tornaterembe. Mikor tudomást szereztünk a röplabdatornáról, két csapatot is sikerült összeállítanunk. Megnyertük az összes meccsünket, bár nem volt könnyű, mert nagyon ügyesek voltak az ellenfelek is. Jól éreztük magunkat; örültünk, hogy ott lehettünk

– mondta el portálunknak a győztes csapat tagja, Balla Katalin.

Fotó:  Csemadok - Zselíz

A sportrendezvény egyik szervezője, Kepka Márk a torna színvonalát dicsérte, de sajnálatát fejezte ki, amiért két – az esemény iránt korábban érdeklődő – csapat mégsem tudott részt venni a megmérettetésen. Elmondása szerint velük még színesebb lett volna a mezőny. Szintén elégedetten nyilatkozott a jó hangulatú röplabdatorna másik szervezője, Csonka Ákos is, aki külön köszönetet mondott az ízletes ebéd elkészítéséért a helyi Tóth Péternek.

A szervezők hasonlóan nívós mérkőzésekre számítanak a folytatásban is, a nyári strandröplabdatornák alkalmával…

Fotó:  Csemadok - Zselíz

zselízi röplabdatorna
+3 kép a galériában
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.